x
Thursday: No Devolución

Thursday
No Devolución

Thursday: No Devolución

GAFFA

Album / Epitaph
Udgivelse D. 11.04.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

De fleste herhjemme har en forestilling om, hvad "emo" er: Tøj, makeup, attitude. Til gengæld kniber det med musikken, der lægger lydspor til livsstilen. Anderledes kan konklusionen ikke være, så længe stilskabende orkestre som Thursday og Say Anything er næsten ukendte i Danmark.

No Devolución er sjette udspil fra netop Thursday, der sammen med Flaming Lips-producer Dave Fridmann har begået karrierens bedste album. Emo-genrens store følelser kanaliseres ud i et sammensat lydbillede, hvor støjrock, shoegazer, progressiv rock og posthardcore kæmper indædt om pladsen. Samtidig er Thursday et rockband af den gamle skole, hvor alle trækker deres del af læsset. Den perfektionisme, medlemmerne går til deres opgaver med, fornemmes i hver eneste takt.

Ingen armbevægelser er for store til Thursdays maksimalistiske hymner, der himmelstræbende bygger etage på etage af guitarer, synths, kor, vokaler, flere guitarer, flere synths, endnu mere kor – og så videre. No Devolución er fyrværkeri for øregangene og fortjener fuld opmærksomhed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA