x
Stevie Nicks: In Your Dreams

Stevie Nicks
In Your Dreams

Stevie Nicks: In Your Dreams

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 04.05.2011
Anmeldt af
Henrik Friis

10 år siden sidste soloudspil og lige fyldt 63 år. Men Stevie Nicks er ikke det mindste rusten. Med In Your Dreams har hun lavet et voksent og modent popalbum, der ikke bare peger flot tilbage mod 70'ernes storhedstid med Fleetwood Mac – det sætter hende i samme kategori som Lindsey Buckingham, nemlig som de eneste fra den gamle stjernegruppe, der i dag har noget kunstnerisk på hjerte.

En klar grund til den status er Dave Stewart (Eurythmics), som har fokuseret lyden og formår at se tilbage uden at lyde antikvarisk. Men det er især Nicks, der skal have palmerne for en – overvejende – fin række sange, som i sine bedste stunder pirrer lytteren uimodståeligt.

Dels med ærligt/ligefremme melankolske sange om et erfarent livs hits and misses. Dels med krystalklar stjernepop. Og så ikke mindst et par ambitiøse numre som f.eks, Annabel Lee, hvor Nicks har sat musik til Edgar Allan Poe og synger kærligheden helt derud, hvor der kun er to udgange: Enten helende – eller fatal. Folk, vise og eventyrpop med klasse. Rocken? Mtjaa...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA