x
The Hills Are Alive: The Hills Are Alive EP

The Hills Are Alive
The Hills Are Alive EP

The Hills Are Alive: The Hills Are Alive EP

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 16.05.2011
Anmeldt af
Simon Christensen

Den københavnske kvintet The Hills Are Alive (with the sound of music?, red.) udgiver en debut-ep, som bedst kan betegnes som en sniger, for umiddelbart er det romantisk indiefolk af en type, man lægger væk, fordi man har hørt det før - og som ikke rigtigt har en nødvendighed.

Bandet er sat sammen af kræfter fra Maborosi, Moi Caprice og Juncker, og hvis du kan lide lyden af dem, så kan du også lide det her. Med tiden hænger melodierne ved, og det lyder helt, som ambitionen er, som 60'er-pop med flere vokalister både fra den psykedeliske Disappear, let-folkede korharmoniske Don't Wreck This Miracle eller den ligefremme Beatles-appellerende Sleeping Won't Be Likely, samt raga-møder-Grizzly Bear-hymnen Sparkle.

På papiret meget fint, men i virkeligheden lidt for kedeligt. Generelt er The Hills Alive i den bløde ende af følelsesregistret, og desværre også skrevet og produceret som en flødeskumslagkage med forudsigelige overgange og for tydelige strukturer. For meget Keane og for lidt Beatles' Revolver.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA