x
Gallhammer: The End

Gallhammer
The End

Gallhammer: The End

GAFFA

Album / Peaceville
Udgivelse D. 25.04.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Jeg havde kun læst om den japanske pige-metaltrio Gallhammer, før deres tredje album, The End, landede på mit skrivebord. Endda ikke så lidt, der omtalte bandet rosende. Lad mig sige det lige ud: efter at have hørt The End ville jeg ønske, at jeg kunne skrue tiden tilbage.

Der er absolut intet på The End, jeg kan sige noget positivt om. Produktionen kan umuligt have været lagt i hænderne på et menneske med hørelsen intakt. Det hører absolut til blandt de mest elendige, jeg har oplevet af slagsen. Mudret, enerverende og kras. De tre pigers formåen udi det musikalske lader virkelig meget tilbage at ønske.

Kompositionerne er voldsomt primitive og bliver spillet med en svigtende autoritet og absolut intet raffinement. Black metal, doom og punk er sjældent blevet blandet med så frastødende et resultat. I flere tilfælde bliver banale idéer udfoldet til sange af ti minutters længde eller mere, og konstant rasper Vivian Slaughters dødsrallen hen over den forvrængede lyddyne, så man tænker: så lad dog den kvinde (og ikke mindst den sagesløse lytter) få fred.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA