x
The Baseballs: Strings'n'Stripes

The Baseballs
Strings'n'Stripes

The Baseballs: Strings'n'Stripes

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 23.05.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

The Baseballs' styrke er også deres begrænsning. De har fundet en succesopskrift, der er til at forstå: Tag et pophit af nyere dato og tryl det om til en gang højglanspoleret rock'n'roll. Komplet med gulvbas, barbershop-kor, anderumpefrisure og Elvis-croon. Men når nyhedens interesse har lagt sig, bliver løjerne forudsigelige. Mulighederne i The Baseballs' koncept er til at overskue.

Strings'n'Stripes prøver tyskerne i højere grad end før kræfter med hiphop. I deres covere af f.eks. 50 Cents Candy Shop leveres rappen af en speedsnakkende frikadelletenor, og det fungerer faktisk. Generelt er der ikke en finger at sætte på The Baseballs' covere. Det er topprofessionelt arbejde, og kendte vi ikke sange som Bitch og California Girls til hudløshed, kunne tyskerne sikkert godt sælge os dem som nyskrevne rock'n'roll-dansenumre.

Problemet er, at sangvalgene hverken er interessante eller morsomme. Der mangler simpelthen en mening med galskaben. Strings'n'Stripes er god for et skævt smil og en vippende fod, men det er også det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA