x

Musse
Intergracja The EP

Musse: Intergracja The EP

GAFFA

Demo-cd / www.officialmusse.org
Udgivelse D. 03.06.2011
Anmeldt af
Hansen

Det er meget sjældent, at jeg får en demo, der i lige så høj grad kunne være sendt til The Voice, men dette er en fornøjelse af den kæbetabende slags. Musse beskriver uretfærdigheder set fra indvandrerens synspunkt. Og han er vred.

Det er overvældende mængder had, han med let hånd strør ud over sin muntre blanding af dance, tyrkisk pop og rap. Ikke den mest nærliggende kombo , men det er ikke usandsynligt, at han får folk i tale, hvad han måske ikke havde gjort med mere aggressiv musik. Det kan sagtens produceres mere slick, men der skal ikke meget til, før radioer landet over kan væltes, og vi alle går og nynner med på de passionerede hverdagshistorier fra gangstaland, og det rungende "NEJ" til integration for enhver pris.

Jeg er ikke sikker på, at humor er Musses stærkeste kort, og det trækker lidt ned på En Ny Retning, men de fire øvrige sange er kontante angreb på hitlister landet over. Hooklines, banale følelser, attitude og mundrette historier. Tilsat en personlighed, man sagtens kan genkende igennem tekst og musik.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA