x

The Great Veil
Demo

The Great Veil: Demo

GAFFA

Demo-cd / www.myspace.com/thegreatveil
Udgivelse D. 03.06.2011
Anmeldt af
Hansen

Kenni Cocksuckers nyeste band, og nok det bedste bud på et reelt gennembrud. Han er muligvis Danmarks bedste sangskriver, og står nu endnu mere sikkert i front end på de fantastiske Village Idiot-udgivelser.

Det er også her en mørk americana, med akustiske guitarer og strygere, der bakker den dybe, fortællende stemme op. Skyggerne falder stadig tæt, men der er mange flere virkemidler og nuancer. Tilsat en stærk bandfornemmelse er det sandsynligt, at The Great Veil kan lave årets danske album. Der bliver sunget både på dansk og engelsk, og der er ingen retfærdighed til, hvis Aldrig Mere Elske ikke får en velfortjent plads i den danske sangskat.

Det eneste, der gør, at demoen ikke får seks stjerner, er, at jeg nærmest er vant til uovervindelige ting fra Kennis hånd. Og selvom dette ikke er en undtagelse, er der alligevel ting i den, der antyder, at The Great Veil bliver endnu bedre snart. Jeg ønsker inderligt, at de skal give efter og lave det popalbum, der ligger og lurer lige under overfladen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA