x

Nanny Nostoc
Leave The Earth

Nanny Nostoc: Leave The Earth

GAFFA

Demo-cd / wwwhttp://www.myspace.com/nannynostoc
Udgivelse D. 03.06.2011
Anmeldt af
Hansen

Fire fyre, der vil spille energisk og melankolsk rock. Det kan godt være, at det er energisk i øveren, men det skete ikke i studiet, hvor de fire sange svinger imellem ivrig og stillestående. En vokal, der gerne vil være inde i Brian Molko, men et band, der har alt for lidt greb om sangopbygning til at matche. Det er ikke unormalt på demoer, at det er de kopierede elementer, der fungerer dårligst, og sådan er det også her.

Jeg tror godt, man kunne bygge noget oven på bunden, men der skal holdes helt anderledes igen med melodierne. De virker til at stå et sted imellem gerne alle at ville riffe tight, men også gerne flyde ud og være stemningsfulde, og lige nu virker ingen af delene. Jeg ville sætte min lid til riffsiden, da de ikke har timing eller dybde nok til det andet.

Måske har de drengerøv nok til at hente den hjem med færre toner, kortere udbrud af guitar og mindre klynk. Sangeren bør arbejde for at finde sin egen "stemme". Og måske undgå ordene "leather", "heroin" og "medicine" i første vers, hvis det er en unfair sammenligning.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA