x
Neil Young: Le Noise DVD

Neil Young
Le Noise DVD

Neil Young: Le Noise DVD

GAFFA

DVD / Reprise / Warner
Udgivelse D. 11.02.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Som et appendiks til sin sidste ganske fremragende udgivelse har Neil Young efterfølgende udgivet Le Noise som dvd, hvor man kan opleve Shakey fremføre albummets otte sange i grynede, sort/hvide og ganske stemningsfulde optagelser.

Selvom det kan være tryllebindende i at se intensiteten malet i Youngs ansigt, mens han med fermt greb om guitaren flår sig igennem albummets stærke og støjende sange, bliver det også hurtigt en kende ensformigt, og man får lynhurtigt fornemmelsen af at overvære noget, der i bund og grund er en bonus-dvd og ikke en selvstændig udgivelse værdig. Her kunne det have været interessant at høre Neil Young eller Daniel Lanois fortælle lidt om pladen i nogle dokumentariske bidder, der havde givet udgivelsen mere dybde mediet taget i betragtning.

Sådanne indslag må man imidlertid på YouTube efter, og det kan undre, hvorfor dvd'en ikke bare er smidt med cd- eller lp-udgivelsen af albummet. Nuvel, den er bestemt ikke uden charme, selvom den næppe ryger i dvd-afspilleren lige så mange gange, som pladen ryger på anlægget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA