x
Michael Møller: A Month Of Unrequited Love

Michael Møller
A Month Of Unrequited Love

Michael Møller: A Month Of Unrequited Love

GAFFA

Download / Egen Udgivelse
Udgivelse D. 31.05.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er noget af et projekt, moi Caprices Michael Møller har begået med A Month Of Unrequited Love, hvor der for hver dag i maj måned er lagt en sang op til download og streaming på projektets website. Det er der kommet en flot strøm af store melankolske sange ud af. Som titlen antyder, er der tale om sange, der alle tager udgangspunkt i ulykkelig kærlighed, og selvom det ville være en lodret løgn at påstå, at det er første gang, en kunstner lader sig inspirere af netop dette emne, lider Møllers sange på ingen måde under emnets fortærskethed. Dertil er de alt for vellykkede.

Selvom vi ikke er i nærheden af store klassiske break-up-plader som mesterværkerne Blood On The TracksTunnel Of Love, Sea Change eller Love Is Hell er Møllers 31 kompositioner virkelig vellykkede, rørende og veludførte. Også på tekstsiden rammes der ofte plet, og stærke linjer som "I just wanna thank you for leaving my life" og "I will not let you destroy what we had" kan give et stik i hjertet, selvom man ikke lider af sorger netop der.

Der er på numre som The Ballad Of A Nameless Lover, These Days Are Cruel And Long og Rocks Over Water lidt rigeligt højt til loftet, og hørt i træk kan alle 31 numre være en lidt rigeligt tung mundfuld. Men heldigvis lægger projektet jo op til, at man snupper en sang om dagen, så det er ikke noget, der som sådan skal ligge de flotte sange til last. Det kan i højeste grad anbefales at besøge amonthofunrequitedlove.com og svælge i en skøn gang maj-melankoli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA