x
Dave Matthews Band: Brixton - Live In Europe

Dave Matthews Band
Brixton - Live In Europe

Dave Matthews Band: Brixton - Live In Europe

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 19.05.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Denne live-dvd fra Dave Matthews band er simpelthen så fremragende filmet og klippet, at det er en ren fornøjelse. At bandet så oven i købet er eminent sammenspillet og leverer en flot koncert i Brixtons O2 Academy, gør jo kun fornøjelsen større.

Det er ingen hemmelighed, at Dave Matthews og hans band nyder noget større popularitet i hjemlandet end i Europa, så derfor indledes koncertfilmen også med en sekvens uden for spillestedet, hvor man følger fans fra hele verden, der er rejst til Brixton for at overvære bandets koncert, og efter alt at dømme har det været turen værd. Matthews og hans kumpaner kommer under koncerten godt ud over scenekanten, så det er en glæde at overvære, også selvom det "kun" er gennem skærmen, og man ikke er synderligt godt bekendt med bandets materiale.

På bonus-fronten får vi kun fire ekstranumre og en stak billeder, hvilket i grunden er lidt tyndt, men kvaliteten er overordnet så fremragende, at det ikke skal koste denne ellers så vellykkede udgivelse en stjerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA