x
Forever The Sickest Kids: Forever The Sickest Kids

Forever The Sickest Kids
Forever The Sickest Kids

Forever The Sickest Kids: Forever The Sickest Kids

GAFFA

Album / Motown / Universal
Udgivelse D. 01.03.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

"Historien er slut," hævdede den amerikanske forfatter Francis Fukuyama engang. Den vestlige verdens velhaver-demokratier anno 1990'erne var kulminationen på alt, hvad menneskeheden havde stræbt efter, så nu kunne vi roligt sætte punktum i historiebøgerne. Gad vide, om amerikanske rockbands tænker lige sådan?

Forever the Sickest Kids er et blandt påfaldende mange eksempler på, at mainstreamrocken over there har mere end svært ved at lægge de selvtilfredse 90'ere bag sig. Deres højglanspolerede pop-punk låner kompetent, men uopfindsomt fra Good Charlotte, der skelede til Blink-182, der plankede fra Green Day – og så videre. Ikke at der er noget galt med at stå på skuldrene af giganter, men det skulle helst være et afsæt for at skabe noget nyt. Det sker bestemt ikke på Forever the Sickest Kids.

I stedet får vi en udvandet gennemgang af pop-punkens mest fladtrådte klichéer. Leveret med udsøgt professonalisme og en udtalt mangel på opfindsomhed. Forever the Sickest Kids er inderligt ligegyldig og glemmes det øjeblik, de sidste toner klinger ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA