x
Illdisposed: There Is Light (But It's Not For Me)

Illdisposed
There Is Light (But It's Not For Me)

Illdisposed: There Is Light (But It's Not For Me)

GAFFA

Album / Massacre Records
Udgivelse D. 01.04.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Efter et par udgivelser, hvor eksperimenterne fra 1-800 Vindication og Burn Me Wicked har været smidt på porten, er keyboards, samples og lignende tilbage i stor stil på de århusianske dødsmetalveteraner Illdisposeds 10. studiealbum There Is Light (But It's Not For Me).

Det er samtidig tydeligt, at bandet ikke blot har valgt at smide teknologien på sangene for at sløre deres kvalitet. Tværtimod rummer There Is Light (But It's Not For Me) nogle af de bedste sange, bandet har skrevet i lang tid. Det nærmest monstrøst iørefaldende The Taste Of You er vel et af de ypperste eksempler herpå, hvor et ondt groove, melodiske leadguitarlinjer og et fængende vokalhook fra Bo Summer passer som en knytnæve i en velvoksen boksehandske.

Rape, Sunday Black og We er tilsvarende effektive med den rette balance mellem råstyrke og de mere melodiske og fængende indslag. Der er til gengæld ikke den helt store variation på albummet, hvilket også giver sig udslag i, at de akkompagnerende keyboards og samples mere eller mindre er skåret over den samme læst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA