x
Musti//Amin: Musti//Amin

Musti//Amin
Musti//Amin

Musti//Amin: Musti//Amin

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 22.05.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Sidste år kom de to drenge fra Frederiksberg frem med singlen The Shit, hvori de lige så blærerøvs-agtigt som Nik og Jay påstår, at de har alt, hvad der skal til for at løfte arven. Nu kommer albummet, og der er ingen tvivl om, hvad de står for. Det er glad pop og clåb-musik komplet med pinlig rap, autotune og lidt for meget selvtillid.

Produktionerne er dog i orden og fuldt på højde med andre store spillere på den danske popscene. Det er bl.a. Vivid og Pitchshifters, der står bag. Drengene synger/rapper udmærket, men det minder om så meget andet. Selv om det ikke ligefrem er nyskabende, rammer de plet på pop-målskiven. Indholdet, udtrykket og stilen er klart rettet mod et yngre publikum, og vinderkonceptet bliver fulgt til prikke med dygtige producere, bling bling, iørefaldende og danse-/radio-venlige melodier/beats og party- eller hjerte/smerte-tekster.

Det er faktisk kun navnet, som ikke helt passer ind i støbeformen, men en kort intro til Musti//Amin, og så kan man slippe terrorfrygten og lade sig glide med på de pæredanske drenges lette pop-sound og eventuelt overvinde af deres charme. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA