x
Ziggi: Recado

Ziggi
Recado

Ziggi: Recado

GAFFA

Album / Import
Udgivelse D. 26.05.2011
Anmeldt af
Henrik Bæk

 

Ziggi debuterede tilbage i 2006 med albummet So Much Reasons, der med numre som High Time og In My Head ellers lovede godt for den unge hollænder, der med albummet lancerede en ny blanding af reggae, dancehall og rock. I 2008 udgav han albummet In Transit, der bragte Ziggi skridtet videre internationalt med numrene Need To Tell You This og Gonna Leave You, der begge lå højt placeret på de europæiske reggaehitlister.

Svaghederne på disse to album lå i, at Ziggi simpelthen ikke kunne fastholde stilen med enkelte hits på et helt album. Der var ganske enkelt for mange fillers. Dette er også tilfældet på nye album med titlen Recado. Selvom der er enkelte fine numre på albummet som duetten med jamaicanske Etana på nummeret All My Life og Jah Alone med Tippa Irie og Lee Perrys søn Omar Perry, så står det klart for enhver, at Ziggi ikke holder på et helt album.

Problemet synes at ligge i, at Ziggi flader "musikken ud" med henblik på, at den skal ramme så mange som muligt, men resultatet bliver det stik modsatte. Der er for meget hiphop, jazz, r&b og rock ind over reggae- og dancehallbeatet, så det virker ligegyldigt, og som om Ziggi endnu ikke har fundet sit endelige musikalske udtryk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA