x
Me And My Army : Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Me And My Army , Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Me And My Army : Spot Festival, Ridehuset, Aarhus

Anmeldt af Simon Christensen | GAFFA

Der er milevidt fra Andreas Kleerups Robyn-producerede "With Every Heartbeat" til Andreas Kleerups bundsolide Fleetwood Mac-jamband med venner, Me And My Army. Deres debutalbum "Thank God For Sending Demos" er egentlig udmærket, for man ved (når man holder op med at tænke på Robyn, og hvem vil ikke gerne det?) præcis, hvad man får: stadionrock, masser af guitar og kor, seks mand på scenen, gode melodier, men det er håbløst idéforladt.

Således også på Spot Festival, hvor Me And My Army spillede på den store scene i Ridehuset, men der var forbavsende få mennesker. Og hvis man endte med at se hele koncerten, så ville man formentligt se sine venner forlade salen - et par af mine med en spottende gestik, som hvis de skød sig en kugle for panden.

Kleerup virkede i særklasse doven og umotiveret, modsat hans selvsmagende trommeslager Patrick Herrström og nærmest flamboyante guitarist, korsanger og co-sangskriver Niels Nankler, der til gengæld var 100 procent dedikerede til musikken på trods af den manglede støtte fra publikum. Efter det udmærkede nummer "Thank God For Sending Demos" undskyldte han bandet med jetlag på grund af flyveturen Stockholm-Aarhus. Nåja, hvem sagde, at svenskere ikke har humor?

Det var dog ikke ren elendighed, blandt andet sang Niels Nankler det udmærkede nummer "Just Like Before", der er sådan halvt Bruce Springsteen og halvt Johnny Madsen, og man fornemmer, at Me And My Army måske kunne gøre god figur på traditionelle rockarenaer i stedet. I forhold til resten af Spot Festivalens program faldt de dog helt udenfor.

Andreas Kleerup fik problemer med sit gear efter godt en halv times koncert, smid sin flying v-guitar på scenegulvet og trådte på den, mens han afsluttede med at sige "thank you for understanding". En underligt passende afslutning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA