x
Heidi Herløw: Talisman

Heidi Herløw
Talisman

Heidi Herløw: Talisman

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 30.05.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

De fire numre, der i marts udkom på ep'en Talisman, har nu fået følgeskab af yderligere ni nye sange på albummet, som har samme titel. Heidi fra X Factor er tilbage, nu med efternavn, nyt pladeselskab og uden Blachmann/Winding. Så det er vel meget passende, at åbningsnummeret hedder A New You. For de nye rammer betyder umiddelbart også noget for musikken.

Heidi har fået mulighed for at svinge i lidt flere retninger end den svajende længelsfulde jazzede en af slagsen. Det klarer hun uden slinger, både i de meget poppede numre som Dive Bomb og Cages og i de mere poprockede Angerholic, Faith In Truth og On A Search. Det vil sige, Heidi har ikke noget problem med at gebærde sig vokalt i nogen af delene. Og det skal understreges, at hendes vokal er utrolig smidig, blød og naturligt fyldt med talent.

Alligevel er det som om, at tendensen mod et meget mere helgarderet popalbum (melodier, tekster og arrangmenter savner for størstepartens vedkommende originalitet) tager noget ud af den ellers så overvældende oplevelse, det kan være at møde Heidis stemme. Den intimitet, inderlighed og intensitet, som kigger frem i Toy Of Glass og Longing, er der for lidt af på albummet. Til trods for at alle numrene er en opvisning i vokal styrke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA