x
Fleet Foxes: San Miguel, Primavera Festival 2011

Fleet Foxes, San Miguel, Primavera Festival 2011

Fleet Foxes: San Miguel, Primavera Festival 2011

Anmeldt af John Fogde | GAFFA

Da Fleet Foxes i 2009 gæstede Roskilde Festival var det en noget skuffende oplevelse. Det tog dem en halv koncert at finde hinanden, og selvom afslutningen var ganske hæderlig, så stod man alligevel tilbage med en følelse af, at det kunne have været meget bedre.

Derfor var det noget forstemmende, at bandet lagde ud med den instrumentale "The Cascades" fra "Helplessness Blues", hvilket ikke just åbnede koncerten med et brag. "Grown Ocean" fulgte, og heller ikke her fik Robin Pecknold, iført uldhue i 30 graders varme, sat gang i folk.

Men heldigvis blev det lidt bedre, da der dukkede noget af det ældre materiale op, og da "Your Protector" dukkede op midt i koncerten var folk markant mere overbevist, end de havde været to år tidligere på Roskilde. "White Winter Hymnal" og "Ragged Wood" fulgte, og derfra havde bandet faktisk spillede sig op på et mere end acceptabelt niveau.

Det kun fem år gamle band er stadig ikke ligefrem et forrygende livenavn, men man fik trods alt fornemmelsen af, at de er på vej i den rigtige retning. Materialet fejler jo ikke noget, så måske er de ligefrem klar til at levere en rigtig god koncert, når de næste gang lægger vejen forbi Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA