Bernhoft: Solidarity Breaks

Bernhoft
Solidarity Breaks

Bernhoft: Solidarity Breaks

GAFFA

CD / Blix&Co / Target Distribution
Udgivelse D. 06.06.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Et tydeligt tegn på, at man er musiker og sanger i verdensklasse er, når studie-indspilningerne falmer i sammenligning med at se kunstneren live. Norske Jarle Bernhoft er et sådan overdrevet talent. Sidste år blev jeg blæst bagover af Bernhofts solodebut, og det album har ikke sluppet min afspiller siden.

Nu kommer hr. Berntoft tilbage stærkere end nogensinde. Et musikalsk talent i verdensklasse. Intet mindre. Han synger fantastisk, og det gør det ikke mindre interessant, at stilen er retro-soul. På det nye album er sounden dog blevet mere opdateret og nutidig. Gimmicken med, at Jarle live klarer alle lyde og instrumenter selv med hjælp fra lidt teknik fortsætter. Se hans live-optrædender på YouTube med de to fantastiske sange Choices og C'mon Talk fra hans nye album og bliv fortryllet, som selv amerikanske CBS News blev.

Bernhoft skriver originale og levende numre i en kvalitet, som man så sjældent hører, og man er imponeret ved første lyt. Det er så overbevisende, at man bliver fan øjeblikkeligt. Jarle er definitionen af musikalsk talent. Et stort talent, som så småt er ved at blive opdaget også uden for Norge. Gå ikke glip af at se ham live i Danmark til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA