x
Bohuslän Big Band feat. Colin Towns & Nils Landgren: Don’t Fence Me In

Bohuslän Big Band feat. Colin Towns & Nils Landgren
Don’t Fence Me In

Bohuslän Big Band feat. Colin Towns & Nils Landgren: Don’t Fence Me In

GAFFA

Album / ACT
Udgivelse D. 08.06.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

Svenske Bohuslän Big Band, som til dagligt ledes kunstnerisk af trækbasunisten Nils Landgren er et big band i verdensklasse. Dét hører man tydeligt på Don't Fence Me In, som består af 12 af Cole Porters berømte numre – blandt andre What Is This Thing Called Love, I've Got You Under My Skin og I Get A Kick Out Of You.

Numrene er til lejligheden blevet arrangeret til big band af den vidtfavnende engelske komponist og arrangør Colin Towns, som også dirigerer det svenske orkester.

Nils Landgren har valgt at tildele sig selv en mere tilbage- eller fremtrukket rolle, afhængigt af synsvinkel. Nils Landgren "gæsteoptræder" således på albummet som trækbasunist og sanger. Og i øvrigt som producer sammen med Colin Towns og Björn Samuelsson.

Og én ting er, at Porters musik både fungerer og fænger. De velproportionerede arrangementer fungerer også fint for big bandets 17 musikere, som forløser dem med lethed og akkuratesse. At Nils Landgrens vokal tilfører dem en særegen autenticitet er kun et add-on. Ligesom hans evner på trækbasunen er det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA