x
The Middle East: I Want That You Are Always Happy

The Middle East
I Want That You Are Always Happy

The Middle East: I Want That You Are Always Happy

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 06.06.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter den glimrende debut-ep fra det australske syvmandsforetagende er bandet nu klar med fuldlængde-fornøjelsen I Want That You Are Always Happy, og på trods af bandets overvejende blåtonede musikalske univers, må man sige, at de gør deres bedste for at glæde lytteren ved at have lavet en så vellykket plade. 

Albummet rummer som forventet en del melankolske numre med følelserne uden på tøjet – her er åbningsnummeret Black Death 1349 og den lidt rigeligt tunge Very Many gode eksempler, men der er også plads til mere pop-rockede perler som den forrygende Jesus Came To My Birthday Party og den melodisk stærke The Hunger Song. Bandets miks af post-rock og folk er ganske velanrettet med både den rige om end underspillede orkestrering af numrene og ikke mindst Rohin Jones og Jordan Irelands absolut behagelige vokaler i front.

Hvis man kunne lide The Recordings Of The Middle East, kan man glæde sig over at bandet er fortsat i samme spor, og har man snydt sig selv for dette fine musikalske bekendtskab, kan det bestemt anbefales at stige på med det samme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA