x
Depeche Mode: Remixes 2. 81-11

Depeche Mode
Remixes 2. 81-11

Depeche Mode: Remixes 2. 81-11

GAFFA

3 x CD / EMI Music
Udgivelse D. 06.06.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Depeche Mode har altid været aktivt involveret i remixkulturen, faktisk helt tilbage fra firserne, dengang man i højere grad talte om maxier og deslige. Og de er det endnu, hvad denne mastodont-udgivelse vidner om, for her er tale om ikke mindre end tre cd'er pakket med alskens remix-guf.

Det er dog, måske ikke overraskende, sådan, at de fleste af disse mange mix fortrinsvis er orienteret mod klub- og danse-scenerne, dvs. der er en klar overvægt af genrer som house og techno repræsenteret, om end der også er afstikkere fra denne formel undervejs.

Der bydes på flere regulært store navne blandt remixerne, herunder tidligere Depeche Mode-medlemmer som Vince Clarke og Alan Wilder, interessant nok, men også danske Trentemøller er repræsenteret, og uden at forfalde til vammelnationalistiske undertoner, så synes jeg faktisk, at vor Anders' mix af Wrong hører til i den absolut positive ende blandt de mange bud.

For akkurat som man kunne forvente, så er det en stor mundfuld med så mange remixes, og selvom de alle er udført med stor teknisk dygtighed og fornem produktion, så er nogle mere idérige end andre. Men det kan næsten ikke undgås med små fyrre titler i alt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA