x
Howl Baby Howl: Kids of Chaos EP

Howl Baby Howl
Kids of Chaos EP

Howl Baby Howl: Kids of Chaos EP

GAFFA

Download / Tigerspring
Udgivelse D. 16.05.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Det slår gnister, når Jeppe Brix og Silas Tingleff finder sammen som Howl Baby Howl. Guitaristen og trommeslageren har optrådt i mange andre sammenhænge, men man fornemmer, at de har det allerbedst som duo. De gode vibrationer når hele vejen ud gennem højttalerne på ep'en Kids Of Chaos, det første udspil i en annonceret trilogi.

Siden sidste års Now The World Belongs To Us har Howl Baby Howl skruet lidt ned for de groovy garagerock-udladninger. Vokalen er mikset ned og ofte forvrænget, og guitarriffene er atonale på Sonic Youth-måden. Such A Stray leder tankerne i retning af The Breeders, og psykedeliske Friday lyder lidt af både MGMT, War og The Beatles. Howl Baby Howls sound er grænseløs på den gode måde.

Det vrimler med spændende detaljer i Brix og Tingleffs kompositioner, tjek bare A Place In The Suns pilskæve, næsten jazzede bas. Kids Of Chaos er vital og velklingende, og det er vel kun melodierne, der ikke holder internationalt niveau. Får Howl Baby Howl rettet op på det, er der ingen grænser for potentialet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA