x
Owl City: All Things Bright and Beautiful

Owl City
All Things Bright and Beautiful

Owl City: All Things Bright and Beautiful

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 13.06.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Næsten et år fik vi lov at hvile ørerne oven på Adam Youngs udgivelser som hhv. Owl City og Sky Sailing. Alligevel var der en del ængstelse forbundet med at sætte All Things Bright And Beautiful på. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at undertegnede var kørt temmelig træt i Youngs popskabelon.

Albummet åbner med The Real World, et nummer fra den tilsyneladende uudtømmelige skuffe af synthpop-hits, som gjorde ham til stjerne med numrene Fireflies og Vanilla Twillight. Kopi af kopi på kopi. Af sig selv ja, men nedslående på hans i alt fjerde udgivelse. Men videre på tracklisten sker der lidt. Han er stadig glad for elementerne vand, luft (himmel), og nå ja, dyr. Men han forsøger sig på nogle numre med en mere tromme/bas tung-side, et hurtigere tempo og en mere pågående vokal. Deer In The Headlights og Galaxies lyder som noget, Miley Cyrus kunne have fundet på at indkøbe. Mest interessant og konsekvent er den pågående stil på Kamikaze.

Albummet er en vekslen mellem let tilgængelig synthpop a la Young og let tilgængelig pop a la utallige andre. "I'm just a lucky bug", synger han på Honey And The Bee. Heldig ja, for hans musikalske levetid har trods alt vist sig længere end en ildflues. Men altså. Uanset hvilket insekt han er, får han stadig undertegnede til at række efter fluesmækkeren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA