x
The Pierces: You & I

The Pierces
You & I

The Pierces: You & I

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 30.05.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Der er noget magisk ved de her piger. Men det er ikke originalitet eller overraskelse. Det er ikke attitude eller gøgl. Det er en overvældende følelse af nostalgi. En tidsrejse tilbage til Fleetwood Mac, Carpenters, The Mamas And The Papas og Simon & Garfunkel - I ved, forældrenes pladesamling. Start med at lytte til Kissing You Goodbye, så giver det mening.

Catherine og Allison Pierce, amerikanske søstre, leverer med andre ord et album (deres fjerde, men første udgivelse i Danmark), som er fyldt med numre, hvor sangskrivning og melodi er kernen. Fine lyse vokaler og harmonier i samspil med en produktion, som lader tingene være, som de er. Ingen tykke lag af klister og uigennemtrængelighed. Udtrykket er direkte.

Og så det magiske: selvom inspirationskilderne stikker deres hoveder frem på afslørende vis, så er det her jo altså nye sange, arrangementer og stemmer. Men netop på grund af den retro-rene stil er de øjeblikkeligt inde under huden. The Pierces er et velkendt, fint og trygt musikalsk møde.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA