x

Speak The King's
INITFORTHELOVE

Speak The King's: INITFORTHELOVE

GAFFA

Demo-cd / www.speakthekings.dk
Udgivelse D. 03.07.2011
Anmeldt af
Hansen

Fire knægte fra Aarhus, der vil så mange ting, at de slet ikke kan bestemme sig. Er det den kølige blues, de stramme teenageriffs, det mere postpunkede med masser af tam'er eller mere straight indie-pop? Fælles for de mange genreforsøg er en slående mangel på en solid hook samt fokus på en guitarfront, der faktisk kan det meste.

Bandet lyder tæt sammenspillet og overbevisende igennem alle fem numre på demoen, men jeg kunne godt have ønsket mig en klarere fællesnævner. Lige nu lyder det nærmest som om, at de kun har de fem numre, og så skulle de bare på alle sammen. Det tror jeg nu ikke er tilfældet, for der er et temmelig højt bundniveau.

Jeg synes, bandet fungerer bedst, når formen er mere loose, og bandet får lov til at falde lidt ind og ud bag sangen, som i Those Who Were Dancing. Dér viser de et musikalsk overskud, og genren lægger heller ikke op til hooklines som sådan. Til gengæld er vokalen ikke stærk nok til at stå så langt fremme som i A Million Reasons, der desværre er demoens dårligste og første sang.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA