x
Black Stone Cherry: Between The Devil And The Deep Blue Sea

Black Stone Cherry
Between The Devil And The Deep Blue Sea

Black Stone Cherry: Between The Devil And The Deep Blue Sea

GAFFA

Album / Roadrunner Records
Udgivelse D. 31.05.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Der er ikke sket de store ændringer på tredje album fra de tungtrockende drenge fra syden, Black Stone Cherry. Og dog. Med producer Howard Benson ved roret er der smurt en tyk klæg glasur ud over den ellers så appetitvækkende opskrift med store tunge riff og kæmpe iørefaldende omkvæd.

På åbningsnummeret White Trash Milionare lyder bandet næsten som en lidt tungere udgave af Nickelback. Kun de tonsende riff vidner, om at Black Stone Cherry har gigantiske nosser. Albummets anden sang Killing Floor er albummets bedste, her får glasuren ikke bugt med melodierne og de kolossale riff.

Resten af albummet udspiller sig mellem disse to modpoler. Der er en del semiballader, der lyder som Lynyrd Skynyrd parret med 3 Doors Down som for eksempel In My Blood, Won't Let Go og Like I Roll. Blame It On The Boom Boom repræsenterer albummets absolutte nulpunkt med en tekst, der er så stupid, at man må tage sig til hovedet. Det lykkes ikke at skjule, at Black Stone Cherry har kæmpepotentiale og talent, selvom der flere steder er tilløb til det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA