x
Katy B: On A Mission

Katy B
On A Mission

Katy B: On A Mission

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 01.06.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Katy B er tydeligvis på en mission. Hun er blevet fostret på henholdsvis musikalsk uddannelse og undergrundskræfter. Den tidligere piratradiostation Rinse FMs Geeneous har både været hendes musikalske samarbejdspartner og båret førstesinglen til æteren. Missionen er lagt an til en tur op fra undergrunden, den dubstep-inspirerede pop skal være mainstream.

Katy B lykkes i høj grad med sin mission. På numre som Power On Me og Katy On A Mission er blandingen blevet en fængende og forfriskende omgang pop. Vel vidende at der er tale om et interessant projekt her, så virker det alligevel som om Katy B, på flere af numrene, skrider over i mere jævne skabeloner, hvor caribiske rytmer eller r&b-inspiration tager over. Det går også an. Men temmelig anonym pap-pop bliver det på Witches Brew, Go Away og Easy Please Me.

Clubscenens dubstep er flyttet ind i radio primetime med Ms B, men den har fået hugget en hæl og sat en poptå på. På tekstsiden fornægter den sig til gengæld ikke. Den er emnet for en god del af sangene. Sidste nummer, Hard To Get, slutter med den tak-til-liste, vi normalt finder i bookletten. Det er en ret fin detalje.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA