x
Kaiser Chiefs: The Future is Medieval

Kaiser Chiefs
The Future is Medieval

Kaiser Chiefs: The Future is Medieval

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 27.06.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Kaiser Chiefs plejer at være sikre leverandører af minimum et par catchy hits, ofte flere. Det gør det skuffende at sidde igennem 13 skæringer med drengene uden ét omkvæd, der skriger på at blive skreget med på.

Singleforløberen Little Shocks er med sine kraftige elektroniske undertoner og skæve beat en svært atypisk, men ikke ueffen Kaiser Chiefs-sang.

Desværre skinner deres metier som guitarband voldsomt igennem, når det kommer til disse mange synth-drevne numre på albummet. Uden at keyboardspiller Peanut skal klandres, så fylder det bare for meget. Et nummer som Heard It Break kunne med rette dosering af guitar og bandets beviselige tæft for levering sagtens have været et hit, men ender i stedet som et bizart miskmask med falske steel drums.

Start With Nothing hører til blandt albummets gloomy skæringer, men lider under mangel på power i mørket. Det samme gælder de hæderlige Out Of Focus og Child Of The Jago, der efterlader én med en underlig tom fornemmelse, som man ville have forsvoret skulle komme fra det sympatiske Leeds-orkester.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA