x
The Japanese Popstars: Control Your Allegiance

The Japanese Popstars
Control Your Allegiance

The Japanese Popstars: Control Your Allegiance

GAFFA

Album / Virgin Records
Udgivelse D. 30.06.2011
Anmeldt af
Anders Bøgh

The Japanese Popstars er måske ikke et af de mest kendte navne herhjemme, men kan her på deres andet album bedst beskrives som Chemical Brothers uden indflydelse fra stammefolk og afrikanske rytmer. Der er på mange af skæringerne dømt storladne elektroniske lydflader med masser af buldrende bas til dansegulvet.

Det er lykkedes de tre irske dj's Gary Curran, Gareth Donoghue og Declan McLaughlin at lave et velproduceret album med god sammenhængende stemning hele vejen igennem, og det rette mix af hurtige og langsommere numre. Men der stopper roserne også, for albummet mangler det oplagte hit, og mangler også lidt det der gør, at det vokser på én.

Det er svært præcis at sætte fingeren på hvad der ikke virker på Control Your Allegiance, for lyden og produktionen er som sagt i orden. Det hele bliver bare lidt kedeligt, og man tager sig selv i hurtigt at miste koncentrationen om musikken og ikke opdage at man egentlig ikke hører efter før et par numre senere.

Er man stor fan af Chemical Brothers og lignende acts, eller var begejstret for The Japanese Popstars første album, så går man nok heller ikke galt i byen med denne skive. Er man ikke, så er der ikke meget at komme efter her heller.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA