x
Handsome Furs: Sound Kapital

Handsome Furs
Sound Kapital

Handsome Furs: Sound Kapital

GAFFA

Album / Sub Pop
Udgivelse D. 04.07.2011
Anmeldt af
Lars Löbner Jeppesen

Ægteskabet mellem Dan Boeckner og Alexei Perry har ikke ligefrem udmøntet sig i sød musik, for med nu tre plader på samvittigheden har de holdt sig til en stram formel af ætsende og skalpelskarp synth-punk. Igen har parret fået det maksimale ud af en minimal maskinpark med raserende og bankende beats, tynde synthtemaer, samt lidt skærende guitar og Boeckners besjælede og besatte vokal.

Formler skal med tiden nedbrydes, men så længe det ikke skorter på charmerende hooks og nerve hos Handsome Furs (og det gør det vitterligt ikke) så kan de lige vove på at ændre stil. For med stærke opråb som What About Us, Repatriated og Cheap Music kan de ikke kun forvandle et par høretelefoner til en fest, men sandsynligvis også bringe en koncert til kogepunktet.

Som så meget andet moderne skramlet electrorock er lyden klaustrofobisk kantet, men der hvor Handsome Furs adskiller sig fra horden, er i evnen til altid at have det fængende hook for øje. Perfekt eksemplificeret i højdepunkterne Bury Me Standing og den storslåede hymne Serve The People.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA