x

The Minor Collective
Demo

The Minor Collective: Demo

GAFFA

Demo-cd / www.facebook.com/theminorcollective
Udgivelse D. 03.08.2011
Anmeldt af
Hansen

Et hæsblæsende skud på popmusik. Med guitaren og synthen i nærkamp om at stjæle billedet fra vokalen er der travlt i fronten. Sangene er skrevet med sikker hånd, og så er der ellers lukket op for de mange idéer. Det er dansabelt og energisk uden at lyde ivrigt, og bandet virker til at kunne levere det.

Musikken er fri for lir, men i stedet fyldt op med detaljer og overraskende elementer, der fører det fremad uden at miste fokus. Bandet har tidligere været mere rockede, og de har bevaret noget af drivet fra hårdere rock igennem genreskiftet. Det kan lyde som noget rod: En rockende pop med dansesko. Men det virker.

Der er ikke meget på dybde-kontoen, og jeg tror godt, man kan få nok af, at det hele er så meget lige i ansigtet. Men på de fem numre her er det fint nok, og de formår også at variere deres udtryk inden for de rammer. Jeg kan dog ikke undgå at savne lidt af personerne bagved, som man ikke får meget fornemmelse af, idet at alting går så stærkt, og det meste af tiden er lydbilledet fyldt helt op.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA