x

Business Stress Express
Demo

Business Stress Express: Demo

GAFFA

Demo-cd / www.businessstressexpress.dk
Udgivelse D. 03.08.2011
Anmeldt af
Hansen

Formentlig med en baggrund i rockabilly spiller trioen på guitar, kontrabas og et trommesæt supleret med metalting. Det giver et skramlet, beskidt og flabet lydbillede, med rock'n'roll som primære reference. Teksterne er på dansk, og fokuserer på de skæve vinkler på hverdagens små og store historier. Humoren er vigtig, og selvom det faktisk er sjovt, så risikerer bandet at ende som en parodi, og mere standup end musik.

Jeg synes, de rockin' numre fungerer bedre for dem end de mere bluesede. For selvom det er en ret god idé, så bliver sangene meget ens, når det er teksterne, der skal bære det. Til gengæld er de festlige numre gode. Der er øretæver, lir og biljagt i luften, når de spiller til og lader humoren træde et skridt tilbage.

Det er en fest af den gamle skole, for mænd og tøser, og egentlig også oplagt til bilradioen. Jeg kan godt lide, at de har taget rockabilly-tingen ned i fart, og tilføjet lidt andre ting i mikset, men det er tæt på at være mere en god idé end egentlig album-materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA