x

Just Freckles
Demo

Just Freckles: Demo

GAFFA

Demo-cd / www.myspace.com/itisjustfreckles
Udgivelse D. 03.08.2011
Anmeldt af
Hansen

Et teenage-band fra Nørrebro, der spiller en jazzet pop, uden de store armbevægelser. Virkelig behageligt at høre på, med et roligt og selvsikkert greb om genren. Det kan være svært at lave noget profileret, når udgangspunktet er så ukantet og venligt. Men det lykkedes alligevel for Just Freckles at lave noget musik, der skiller sig ud, uden at lyde til at prøve på det. De er dygtige på deres instrumenter, og får det svære til at lyde legende let.

Just Freckles synger både på dansk og engelsk, og selvom vokalen kan være lige lovlig dansk både i intonering og udtale, så er det helt fint til genren. Jeg har svært ved at se et større marked for det her, men der er noget meget sympatisk over deres bud på et sommer-soundtrack, som jeg gerne under en stor efterskoletour.

Jeg tror, de er dygtige nok til at kunne tage det i mange retninger, og der er masser af muligheder. Måske nedprioritere guitardetaljerne for en tydeligere hookline, evt. forsøge med maskiner i bunden som supplement til det flydende trommespil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA