x
Mechanical Bride: Living With Ants

Mechanical Bride
Living With Ants

Mechanical Bride: Living With Ants

GAFFA

Album / Transgressive Records
Udgivelse D. 13.06.2011
Anmeldt af
Marta Sørensen

Sit alter ego til trods er kvinden bag Mechanical Bride, 25-årige Lauren Doss, et naturstræbende menneske med skumringssange om dyr, frugt og vandringer ved skov og sø. Med sig ind i natten har hun et trofast, men simpelt klaver, en spinkel guitar og til tider uregerlige harmonika og trommer. Hvis man så hende spejle sig i vandoverfladen, ville man måske mistænke hende for Agnes Obel eller, på den legende fabel Walk Into The Forest, Joanna Newsom.

Og så ville man nok gå videre, for uden sang minder Lauren Doss' numre om så mange andre såkaldt stemningsfulde baggrunde, der ikke lever uden en personlighed, en stemme. Når den kommer, er det ikke for at gribe fat i teksten og vende den rundt, men som en anden Beth Gibbons løfte fraserne forsigtigt og lægge dem til rette med et suk.

De luftige linjer falder fint omkring Peach Wolves, men hænger lidt for tamt på den usædvanligt swingede Demon, hvor hendes ledsagere til gengæld folder sig ud. Måske skulle hun lade sig rive lidt mere med næste gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA