x
Sepultura: Kairos

Sepultura
Kairos

Sepultura: Kairos

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 24.06.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Med Nuclear Blasts flair for at spotte og gøde potentielt stærke comebacks fra veteranartister udi metallens verden var jeg en smule spændt på at høre, om der var sket noget mirakuløst med Sepultura på deres sjette album (12. alt i alt) med Derrick Green som forsanger. Det er der desværre ikke.

Kairos lyder umiskendeligt som Sepultura. Men vel at mærke som en skygge af bandet, der i sine velmagtsdage var med til at sætte dagsordenen for den ekstreme metal.

Hvor den tidligere frontmand Max Cavalera har en nærmest uovertruffen evne til at gøre det meste simple riff og den mest enkle rytme til noget interessant og uimodståeligt fængende, formår bandet i dag med guitarist Andreas Kisser som den hovedansvarlige for kompositionerne yderst sjældent at tangere noget tilsvarende. Hvis man ellers ser bort fra få sporadiske passager albummet igennem, hvor man for en stund tænker, det her er meget fedt, hvis det ikke lige havde været for resten af nummeret. Det er meget sigende, at cover-versionen af Ministrys Just One Fix er albummets bedste nummer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA