x
My Morning Jacket: Circuital

My Morning Jacket
Circuital

My Morning Jacket: Circuital

GAFFA

Album / Cosmos Music
Udgivelse D. 06.06.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter afstikkeren til Monsters Of Folk er Jim James og resten af My Morning Jacket tilbage med sjette langspiller, og allerede fra første nummer, den flotte og storladne Victory Dance, der på forbilledlig vis vokser fra det tyste til det store og støjende, fornemmer man, at her er tale om et band i kompositionsmæssig storform. Titelnummeret er en kende lettere og mere umiddelbart, hvilket står i flot kontrast til åbningsnummerets tyngde.

De gode melodier, det sjælfulde guitarspil og en mængde små charmerende musikalske krummelurer står på spring til at fornøje pladen igennem, ligesom James' stemme er blid og behagelig, selv når de musikalske bølger går højst. Albummet er efter sigende indspillet live i en gymnastiksal i Kentucky, og hvis dette idrætsudfoldelses-sted har samme indflydelse på atletiske evner som på den musikalske kreativitet og udførelse, der her lægges for dagen, burde Kentucky nok kunne vinde et par guldmedaljer til OL næste år.

Circuital er en nydelse at lægge ører til fra start til slut, og nu mangler vi bare, at bandet slår et smut forbi Danmark med albummets stærke sange i bagagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA