x
Simple Plan: Get Your Heart On

Simple Plan
Get Your Heart On

Simple Plan: Get Your Heart On

GAFFA

Album / Atlantic Records
Udgivelse D. 22.06.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

1000 tegn med mellemrum. Så meget plads har en anmeldelse i GAFFA at brede sig på. Det kan være tricky at komme hele vejen rundt inden for de rammer, men en gang imellem består udfordringen i at fylde dem ud. Et eksempel kunne være canadiske Simple Plans fjerde udspil, Get Your Heart On, som det er ualmindeligt svært at sige ret meget pænt eller grimt om.

Simple Plans sange udmærker sig ved ikke at udmærke sig ret meget. De personificerer punk-poppens forvandling fra ungdommeligt oprør til harmløs modenhed, men gør det med tilforladelig tæft. Get Your Heart On er en fornuftig lille samling sange, der især løfter sig over det ordinære, når gæstevokalister som Natasha Bedingfield og K'naan føjer lidt ekstra kolorit til canadiernes ikke voldsomt nuancerede univers.

Nye idéer er en mangelvare på Get Your Heart On, og det samme er fremragende melodier. Albummet er funktionelt nok, hvis man er til den slags, men kalder aldrig på de helt store følelser – hverken positive eller negative. Det er bare sådan helt okay, hverken mere eller mindre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA