x
Colbie Caillat: All of You

Colbie Caillat
All of You

Colbie Caillat: All of You

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 11.07.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Colbie Caillat er et relativt ukendt navn herhjemme, men i hjemlandet USA er det gået godt siden debuten Coco i 2007 og opfølgeren Breakthrough i 2009. Fire millioner solgte album og et par Grammyer.

Colbie har fra starten været garant for jævn, ufarlig, guitarbåret pop. Små kærlighedssange, som ikke afslører noget, vi ikke har hørt før, med en vokal, som ikke skiller sig synderligt ud. Med andre ord en halvkedelig omgang.

Men tredje album All Of You har også interessante øjeblikke. Førstesinglen I Do, med sit fingerknipsende beat og varierede instrumentering, er indbydende, ligesom Favorite Song (feat. Common), trods sin efterhånden allesteds-brugte model popsangerinde+rapper, fungerer godt. Ellers skiller numrene sig ikke markant ud fra hinanden eller verden i øvrigt.

Colbie synger sine egne sange. Og det med en naturlighed, som virker behageligt uforstillet. Alligevel synes de opløftende elementer hele tiden båret af, at konkurrenterne er værre. Isoleret set er det ikke et hverken gribende eller originalt album. Men Colbie er at foretrække frem for rigtig meget andet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA