x
CSS: La Liberación

CSS
La Liberación

CSS: La Liberación

GAFFA

Album / Cooperative Music
Udgivelse D. 22.08.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

CSS begiver sig stadig af med en festlig blanding af electroppede grooves og indierockede attituder, og ofte er det en blanding, der virker for São Paulo-bandet. Eksempelvis på den glimrende åbner I Love You og på Echo Of Love, som fint tager elementer af afrikansk highlife-musik ind i form af virkelig lækkert guitararbejde. Sidstnævnte nummer er nok pladens bedste.

Numre som den kedeligt vuggende, poppede Hits Me Like A Rock og den bøvede Rhythm To The Rebels viser dog, at træerne ikke vokser ind i himlen for den brasilianske kvintet. Det, der er i virkeligheden ikke sindsoprivende originale gruppes egentlige styrke, er deres charmerende udtryk og festlige energi. Det kommer blandt andet fint til udtryk på Rolling Stones-pastichen Ruby Eyes og på den fine disco-influerede, faux-asiatiske You Could Have It All.

Alt, der i virkeligheden mangler, er, at Lovefoxx og adskillige andre vokalister underlægges et forbud mod det der fake firser-rapflow, alle retro-electropopperne synes så betagede af, for det er bare ikke cool.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA