x
Cascada: Original Me + Greatest Hits

Cascada
Original Me + Greatest Hits

Cascada: Original Me + Greatest Hits

GAFFA

2 x CD / Universal Music
Udgivelse D. 20.06.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Tyske Cascada har skabt sig en massiv succes bygget på covernumre forvandlet til hårdtpumpende eurodance. Op med tempoet på Everytime We Touch, How Do You Do, Last Christmas etc, på med Natalies vokal og et insisterende beat. Deres fjerde album Original Me har følgeskab af en Greatest Hits. Sidstnævnte er primært fyldt med disse øresønderrivende covernumre.

Det nye album er dog i sammenligning med hitsamlingen lidt af en lise. Original Me består af egne sange, primært skrevet af gruppens to mandlige medlemmer. Stilen har taget en drejning mod electro-pop, og eurodance-begejstringen er trådt en smule i baggrunden. Isoleret er det faktisk slet ikke så slemt at lytte til åbningsnummeret San Francisco. Eller Au Revoir og Sinner on the Dancefloor, som ikke er langt fra et Spears-univers, når hun er i det hårdtpumpede hjørne.

Men i sin helhed er Original Me + Greatest Hits en skylle af enerverende dancenumre, som efterlader lytteren halvt bevidstløs. Diskoteks-dancepop, som i den grad er uegnet til almindelig stuelytning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA