x
Diverse kunstnere: Sound Of Copenhagen vol. 7

Diverse kunstnere
Sound Of Copenhagen vol. 7

Diverse kunstnere: Sound Of Copenhagen vol. 7

GAFFA

Album / Sound Of Copenhagen Records
Udgivelse D. 04.08.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Syvende omgang af Sound Of Copenhagen mindes den sørgeligt afdøde danske dj-legende Kjeld Tolstrup, som netop kuraterede serien sammen med Le Gammeltoft. Nu står Le så alene med ansvaret, men der er ingen rysten på hånden med et fint udvalg af københavnske, elektroniske ytringer af den slags, der (mere eller mindre) forholder sig til størrelser som dub og de berømte fire til gulvet.

Looking For Love er en umådelig stærk åbner, som skruer op for dramaet og følelserne, mens Kenneth Bagers Turn Off Druggy fint citerer bagerens eget kaotiske gennembrudshit. Into The Pavement er et tæt på at være en rigtig vellykket fusion af techhouse og dubstep (og samtidig et remix af en rigtig god Turboweekend-sang), men den manglende subbas gør desværre, at det føles lidt tandløst.

Alt i alt dog en fin kompilering, som oven i købet i den fysiske version følges op af en veritabel hitparade af numre, Kjeld Tolstrup elskede eller var med til at breake i Danmark, deriblandt Heart Of Glass, som er "the only white disco as far as I'm concerned". Vi savner dig, Kjeld.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA