x
Popnoname : Trailerpark Festival, Cph Skatepark, København

Popnoname , Trailerpark Festival, Cph Skatepark, København

Popnoname : Trailerpark Festival, Cph Skatepark, København

Anmeldt af Jon Frisk Carstensen | GAFFA

Popnoname er noget af en hemmelighed. Årets program for Trailerpark Festival introducerer i hvert fald tyskeren således, og aftenens koncert tyder på, at det bliver ved med at være sådan.

Techno-producerens koncert var blevet rykket fra hovedscenen til den mere anonyme Rebel-stage, hvor publikum mest kommer for musikken og dansens skyld – ikke på grund af navn eller hype.

Under det tre kvarter lange sæt blev publikum forkælet med tysk deep house, og de tilstedeværende koncentrerede sig om hinanden og alt, der foregik på dansegulvet, mens Popnoname lod numrene glide sammen og undgik upassende stop eller alt for smarte tricks.

På nogle af numrene sang han selv, og gjorde det godt, men dette gled hen i al ubemærkethed, og jo længere koncerten varede, desto mere anonym blev tilstedeværelsen af koncertens hovedperson. Popnoname, som går under det borgerlige navn Jens Uwe Beyer, beskriver faktisk med sit kunstnernavn koncerten perfekt. Pop, letfordøjelig og behagelig musik. No name, anonymt og mere end almindeligt svært at huske længere frem i tiden.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA