x
Atari Teenage Riot: Is This Hyperreal?

Atari Teenage Riot
Is This Hyperreal?

Atari Teenage Riot: Is This Hyperreal?

GAFFA

Album / Import
Udgivelse D. 03.08.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

De fleste troede nok, at Atari Teenage Riot lukkede og slukkede efter Carl Cracks død og Alec Empires efterfølgende sololøb, men sidste år begyndte gruppen at røre på sig igen, og nu er de tyske electropunkere altså tilbage med et fuldlængde-album.

Selvom der nu er gået nogle år siden sidst, er den basale formel stadig stort set den samme, om end man kan argumentere for, at de forskellige ingredienser er rørt en lille smule anderledes sammen denne gang. Men musikalsk befinder vi os helt overordnet stadig et sted mellem industrial, gabber og punk, denne gang tilsat lidt ekstra electroclash, hvilket jeg egentlig synes gruppen slipper ganske godt af sted med. Der er flere gange undervejs en god dynamik i forholdet mellem aggressivt kaos og så spor af medrivende temaer, hvilket også medfører god variation – man keder sig ikke undervejs.

Som altid bydes der på en overflod af parole-agtige tekster af den slags, der sikkert skrives mange af blandt 15-årige punkguitarister fra Ungdomshuset. Selvom man nok kan have forståelse for de fleste af synspunkterne, så leveres de dog på en facon, hvor man har på fornemmelsen, at der formentlig mest prædikes til de allerede indviede. Det bliver let lidt propagandistisk, også selvom jeg måske personligt godt kan stille mig enig i en lang række af betragtningerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA