x
Joss Stone: LP1

Joss Stone
LP1

Joss Stone: LP1

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 25.07.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Stones femte studie-album og det første på hendes eget nystartede pladelabel Stone'd Records (deraf titlen) rummer høj kvalitet. Eurythmics-producer og sangskriver Dave Stewart og dygtige musikere fra Nashville supplerer Joss Stones stærkeste instrument, nemlig hendes skiftevis rå og bløde vokal. Med så meget talent lykkedes det at få albummets 10 numre færdige i studiet på kun seks dage.

Stone er modnet meget både som sanger og sangskriver, trods det at hun kun er 24 år. Hun er en ægte soul-sista i sin egen ret. På det seneste album drejer stilen mere i retning af rock fra det mere retro funky, men stadig med masser af sjæl. Hun har fundet sit fodfæste som kunstner og har fundet en musikalsk stil, som klæder hendes vokal.

Kvaliteten er høj, men traditionen tro er det ikke radio-hits, som er Stones styrke. LP1 er en skive, hvor de mest energiske numre ligger fra start og hen over midten, hvorefter tempoet skrues helt ned resten af vejen. Det er dog et album, som hænger godt sammen fra start til slut. Selv om der er stærke numre som Last One To Know og Don't Start Lying To Me Now, savner man stadig flere sange, som kunne være milepæle i hendes karriere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA