x
Filur: Faces

Filur
Faces

Filur: Faces

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 03.10.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Filur har altid haft det med at have en lidt poppet kant, og på Faces bekender de sig fuldt og helt til poppen. Således er der vokaler på samtlige numre undtagen ét. Med udgangspunkt i electro, disko og rigelige mængder udadvendt house har Filur samlet en bred skare af vokalister omkring de letbenede, men effektive produktioner.

Shadow Boxing åbner ballet, men skuffer med en kedelig og ret ligegyldig melodi. Bedst er Glow med en storsyngende Vinnie Who, som synes at befinde sig godt mellem Filurs analogt klingende synths, og Concentrate!, som gæstes af Simon Kvamm. The Bell er egentlig også godt, særligt fordi Liv Lykke synger fedt, og de håndspillede elementer fungerer godt, men det gæstes af en ret ligegyldig omgang mellemtonewobble. Enough, already!

Live & Learn er klam europop, og det er primært Mattias Kolstrups skyld, mens det afsluttende samarbejde med Morten Breum lyder, som man kunne forestille sig det: Stort anlagt stadionhouse, og hvem gider høre den slags, den dystre grundtone til trods?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA