x
Maria Elizabeth: Like a Feather

Maria Elizabeth
Like a Feather

Maria Elizabeth: Like a Feather

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 26.09.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

Danske Maria Elizabeth – med efternavnet Hersing – er et helt ubeskrevet blad inden for den poppede danske singer-songwriter-scene. Indtil nu. Ikke dermed sagt, at hun er ny på den danske musikscene. For dét er hun ikke. Hun har bare befundet sig et andet sted, end den nye cd – hendes første i eget navn – indikerer. Hun har befundet sig på den klassiske musikscene, hvor hun har spillet klassisk guitar.

Med Like a Feather springer hun imidlertid ud – som sanger og sangskriver og inden for en genre, som man må betegne som pop.

Selv om Maria Elizabeth dermed markerer sig på en for hende ny scene, lader hendes klassiske baggrund sig ikke fornægte. Heldigvis. På et nummer som Love Seems So Far hører man for eksempel tydeligt den klassiske, kammermusikalske baggrund og den suveræne klassiske guitar – som undertegnede ville ønske, at hun havde prioriteret højere igennem hele sin poppede singer-songwriter-debut.

Det musikalske udtryk på Like A Feather er ikke særskilt originalt eller bemærkelsesværdigt. Og alligevel er der numre, som fortjener spilletid. Det gælder for eksempel et flot swingende nummer som Summer Nights. Maria Elizabeth har helt åbenlyst noget at bygge videre på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA