x
Suzi Quatro: In The Spotlight

Suzi Quatro
In The Spotlight

Suzi Quatro: In The Spotlight

GAFFA

Album / Cherry Red
Udgivelse D. 29.08.2011
Anmeldt af
Henrik Friis

Mike Chapman er tilbage ved producer-roret og har fire nye sange i den gammelkendte stil med til dette nye udspil med Suzi Quatro. Så det lyder (selvfølgelig) overhovedet ikke af nutid – snarere som midt-70'erne – og det er lige før man synes, det 61-årige tidligere teenidol slipper hæderligt fra dette første udspil i fem år.

For første halvdel af cd'en er i det mindste konsekvent og heller ikke ueffen, om det så gælder Chapmans nye opkog af de gamle glamformler eller de stilkompetente omskrivninger af både Goldfrapp- og Rhianna-sange.

Men så vil de alligevel ikke være ved det i anden halvdel, og i stedet falder souffléen sammen: Rædselsreggae, metervare-pop, ufarlig rock'n'roll-pastice – og så et helt andet set-up med en rund, svømmende ballade-hyldest til Elvis med The Jordanaires som backing (her produceret af den gamle Sweet-guitarist Andy Scott).

Selv ikke smil på læben over genhør med alle de "forbudte", flade tyggegummi-lyde og en Quatro-vokal, der stadig må gøre hendes fans tilfredse, kan få det til at blive til en helhed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA