x
Kelly Rowland: Here I Am

Kelly Rowland
Here I Am

Kelly Rowland: Here I Am

GAFFA

Album / Universal Motown
Udgivelse D. 08.08.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Den tidligere ene tredjedel af Destiny's Child kommer med et meget kedeligt nyt album. Det er udvandet r&b efter den meget slidte opskrift med at overlade musik-ansvaret til en række hit-producere, der forsøger sig med "sikre" pop- og dance-tracks.

Rowland fik markeret sig i 2009 som vokal på David Guettas dance-hit When Love Takes Over. Kelly spiller virkelig på seksualitet på denne udgivelse, og det klæder hende slet ikke at være så selvglad og overfladisk. Begrundelsen med, at hun bare er blevet mere selvsikker og er stolt af, hvordan hun ser ud, holder ikke helt.

Så både produktionerne og indholdet er ret tyndt, og sammenholdt med, at hun heller ikke har en fantastisk stemme, bliver det hele ret ligegyldigt. Det er, som om hun har stræbt efter at blive en døgnflue, frem for at udnytte det fantastiske springbræt, hun havde i DC.

Vinder-opskriften har desværre allerede kastet to hits af sig, nemlig r&b-pornoen Motivation og David Guetta club-nummeret Commander. Begge meget kalorie-fattige hits med teenage-agtige ringe tekster. Rihanna, Ke$ha og de millioner af andre behøver ikke at frygte noget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA