x
Dionne Bromfield: Good For The Soul

Dionne Bromfield
Good For The Soul

Dionne Bromfield: Good For The Soul

GAFFA

Album / Island Records
Udgivelse D. 20.08.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Den lillebitte, kun 15-årige britiske pop-spire Dionne Bromfield debuterede allerede i 2009 på sin gudmor Amy Winehouses Lioness Records. Debuten gjorde ikke meget væsen af sig, men det nye album har allerede kastet hittet Yeah Right af sig. Hun har selv været med til at skrive næsten alt på albummet i modsætning til debuten, som kun bestod af covers.

Hendes vokal er noget underlig, men emmer af personlighed og lyder, som om hun er langt ældre og mere erfaren. Musikken er ligeledes både original, personlig og emmer af kvalitet. Stilen er ligesom Winehouse meget retro-soulet og lækker. Meget mystisk for sådan et ungt talent.

Det nye album rummer rigtigt mange gode numre, som både er velskrevne og vel-producerede. Steve Booker, Eg White & The Dap Kings har sat deres tydelige fingeraftryk. Der er tale om en gennemgående høj kvalitet, som gør albummet overraskende interessant at lytte til. En umiddelbar gennemlytning overbeviser bare om, at man bør give numrene flere gennemlytninger, før man helt kan afkode, hvor godt det egentlig er.

Men den er god nok. Det er utrolig godt. Klart et album til dem, som savner Winehouse og Motown.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA